An Unbiased View of بوستر پمپ اب

 بوستر پمپ آتش‌نشانی از اجزای مختلفی تشکیل شده است که عبارتند از:

برای تنطیم فشار سیال معمولا از دو پرشر سوئیچ استفاده می شود که یکی میزان حداقلی و دیگری میزان حداکثری فشار را اندازه گیری می کند.

لرزه گیر مهار دار در ورودی و خروجی هر یک از پمپ‌ها جهت جلوگیری از انتقال لرزش ناشی از کار هر یک از آنها به سایر پمپ‌ها و شبکه لوله‌کشی باید نصب شود.

در هنگام خرید بوستر پمپ آتش نشانی حتما باید به مسائلی که در ادامه بجث خواهیم کرد، توجه شود. برای ساختمان‌هایی که طبق ضوابط سازمان آتش نشانی نیازمند اخذ تاییدیه از سازمان آتش نشانی باشند دستورالعمل آتش نشانی توسط سازمان آتش نشانی صادر می‌گردد.

برای مشاهده و خرید بوستر پمپ های متنوع با کارشناسان پایا گسترش در ارتباط باشید.

در آپارتمان‌های مرتفع، به دلیل افزایش طبقات، فشار آب در طبقات بالایی کم می‌شود. بوستر پمپ می‌تواند با افزایش فشار آب، مشکل کمبود فشار را در طبقات بالا حل کند.

رعایت استانداردهای پمپ آتش‌نشانی برای اطمینان از عملکرد ایمن و موثر این پمپ‌ها در هنگام آتش‌سوزی ضروری است.

شما در راهنمای نصب و راه اندازی بوستر پمپ آب باید به این دقت داشته باشید که از لوله هایی استفاده کنید که با میزان فشار تناسب داشته باشد و قابلیت انعطاف را داشته باشد.

این بوستر پمپ ها با عملکرد موثر خود کمک می کنند تا فشار آب در اندازه مشخصی حفظ و تثبیت گردد. در این شرایط در صورت ایجاد هر گونه کاهش فشار در سیستم، این تغییرات از طریق حسگرهای فشار موجود بر روی دستگاه شناسایی می شود. سپس تابلو برق به جوکی پمپ یا همان جاکی پمپ فرمان می دهد تا برای جبران کاهش فشار ایجاد شده وارد مدار شود. پس از آن اگر دبی مورد نیاز به اندازه ای باشد که جوکی پمپ توان تامین آن را نداشته باشد، تابلو برق به پمپ اصلی فرمان می دهد تا برای تامین این دبی وارد مدار شود. در این شرایط پمپ اصلی بوستر آتش نشانی در کنار جوکی پمپ کار می کند تا فشار مورد نیاز تامین گردد.

سیستم بوستر پمپ آتش نشانی باید دارای یک ورودی مخصوص آب شهری باشد. تا بتواند در مواقع اظطراری از فشار آب شهری نیز برای تامین آب اطفا حریق بهره مند گردد.

دلیل استفاده از شیر تخلیه در بوستر پمپ آتش نشانی آن است که چون پرشر سوئیچ بکار رفته در بوستر پمپ آتش نشانی تنها فرمان استارت پمپ را می‌دهد و پمپ را خاموش نمی‌کند، ممکن است شرایطی پیش بیاید که مسیر جریان خروجی به هر دلیلی مسدود شود.

بوستر پمپ به مجموع یک یا چند الكترو پمپ گفته می شود كه به صورت موازی به یكدیگر متصل شده و توسط تابلو فرمان هوشمند به صورت جداگانه کنترل می شوند . به عبارتی بوستر های آتش نشانی وسیله ای است که جهت تامین آب و فشار مورد نیاز تجهیزات اطفا حریق در ساختمان ها استفاده می شود تا این فشار توسط مهندسین مشاور بر اساس مقررات ملی ساختمان و سازمان آتش نشانی محاسبه گردد.

بوستر پمپ آتشنشانی حداقل باید دارای دو پمپ باشد که هریک به تنهایی توانایی تامین آب here مورد نیاز تجهیزات اطفا حریق را داشته باشند.

هد پمپ: پمپ های آتش نشانی که در ساختمان استفاده می شود تحت تاثیر فشار خروجی از پمپ، از تقسیم نمودن فشار بر چگالی و ارتفاع خروجی پمپ ایجاد می شوند توجه داشته باشید که برای محاسبه ی هد تمامی موراد فوق الذکر بایستی محاسبه و با یکدیگر جمع شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *